Team Insights Discovery trainers

Team Insights Discovery trainers

The Colour Academy is een netwerk van zelfstandige ervaren professionals op het gebied van training, coaching en procesbegeleiding die ruime ervaring hebben met de Insights Discovery kleuren methode. De trainers hebben een overeenkomst namelijk dat zij allen Insights Discovery inzetten bij organisatieontwikkeling, teamontwikkeling en personal coaching. Maar daarnaast hebben zij ook allemaal een eigen specialisme in de jaren opgebouwd. Eén ding is zeker: zij delen allemaal de filosofie van Insights Discovery en The Colour Academy

Insights Discovery trainer Vincent

Vincent van der Kraan

Insights Discovery coach

Tel: 06 225 075 40 | vincent@thecolouracademy.nl

“Mijn missie is om coachees te laten ervaren dat zij altijd een keuze hebben. Keuzes gebaseerd op wat je hart, je gevoel en je verstand je ingeeft. Mensen inzicht geven in hun talenten en ambities en op deze wijze helpen bij het verwezenlijken van hun persoonlijke ambities, is mijn drijfveer. Sinds 2006 ben ik geaccrediteerd Voor Insights Discovery en heb de sterke ontwikkeling van het begin meegemaakt. Na al die jaren vind ik Insights Discovery nog het beste systeem dat op de markt beschikbaar is, met zijn nauwkeurige persoonsbeschrijving en praktische toepasbaarheid. Ik heb 9 jaar ervaring als manager en ruim 20 jaar ervaring als (executive) coach en adviseur, sinds 1999 als zelfstandig ondernemer”.

Door een neutrale en objectieve opstelling creëert Vincent een sfeer van veiligheid waarin je vrij kan communiceren. Hij weet diepgang te combineren met praktische toepasbaarheid en werkt samen met jou naar concrete resultaten.

“Ik ben getrouwd met Marjon en vader van tweeling Cas en Maxime (1994). Ik hou van Alpinesporten, reizen, meubelmaken en mindfulness”.

Ivo Hoogland

Insights Discovery coach

Tel: 06 106 595 37 | ivo@thecolouracademy.nl

“Helderheid, eenvoud en expliciet zijn; dat is mijn boodschap. En die boodschap breng ik vanuit authenticiteit met humor en impact”.

 

“Mijn basis hiervoor is ruim 20 jaar ervaring in advies, facilitering en coaching waarbij ik Insights Discover regelmatig inzet. Mijn voornaamste doel is om mensen (weer) met zichzelf en elkaar in verbinding te brengen en vooral hun gezond verstand te gebruiken. Uitgangspunten daarbij zijn dat te doen met waardering voor de verschillen en met oog voor de kracht van de eenvoud. Wat ik terughoor van mensen is dat ik richting geef, respectvol scherp ben en de ander ondersteun in hun eigen proces. Lange tijd heb ik voor Insights gewerkt en accreditatietrainingen gegeven voor nieuwe practioners. Daarnaast ben ik geaccrediteerd voor de Deeper Discovery trainingen”.

“Ik haal mijn energie uit de relatie met mijn vrouw Laetitia en twee dochters Noa en Evi, kitesurfen en muziek”.

Marjon van der Kraan

Insights Discovery coach

Tel: 06 538 925 98 | marjon@thecolouracademy.nl

“Ik wil mensen, teams en organisaties in een veranderende wereld in hun kracht zetten, waardoor hun bestaan zowel privé als maatschappelijk zinvol en succesvol zal zijn. Hierbij zet ik vaak Insights Discovery materiaal in om op een doeltreffende wijze resultaat te boeken.

Iedere begeleiding begint bij een rationele analyse. Mijn intuïtie gebruik ik om verder te gaan, hierdoor kan ik je beter spiegelen en in contact brengen met je gevoel.

Ik geloof dat je vanuit positiviteit veel meer kan bereiken. Wat kan je wél? Waar kan je invloed uitoefenen? Wat kan ons samen verder brengen?

“Ik ben getrouwd met Vincent en moeder van tweeling Cas en Maxime (1994). Ik hou van wandelen, skiën, reizen, yoga en lezen”.